Dapatkan kulit yang lebih anjal dengan penggunaan krim kecantikan semasa tidur

Sharing is caring!

Dapatkan kulit licin dengan gunakan topeng kecantikan semasa anda tidur

Sebahagian besar daripada kita berusaha  untuk mendapatkan sekurang-kurangnya lapan jam tidur malam, dan pakar-pakar  kesihatan mencadangkan bahawa jumlah lapan jam berehat mengcukupi  untuk sehari semalam. Dengan  ini tubuh badan anda  akan berehat dan  peluang terbaik untuk membaikpulih kesihatan kulit anda.  Dengan pelbagai rawatan kulit semalaman yang terbaru kepada  teknologi topeng muka terbaik dalam  dalam industri kecantikan. Dengan  ini kita akan menunjukkan beberapa  krim kecantikan dan  tip bagaimana untuk meremajakan kulit anda semasa anda  tidur pada malam  ini.

Krim  kecantikan Anti-penuaan

Menggunakan  krim  anti-penuaan sebagai  rawatan semalaman untuk membantu mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan, anda boleh mencuba  krim kecantikan PRAI Beauty 24k GOLD Concentrate Retinol  Plus . Ia bukan satu pilihan yang murah tetapi ia mempunyai formulasi lagi lembut kuat 24K Gold, Hyaluronic Acid dan retinol terkandung untuk membantu pembaharuan sel, meningkatkan tahap kolagen dan berfungsi terhadap kerosakan dari  alam sekitar. Ia juga mempunyai teknologi pelepasan masa, yang memastikan retinol yang tersebar sepanjang malam.

Atau anda boleh  memcuba  topeng muka QMS Medicosmetics Hydro Foam. Ini juga mengandungi asid Hyaluronic, serta protein sutera untuk membantu garis-garis halus hilang. Di samping itu, minyak jojoba berfungsi sebagai anti-radang, bermakna ia adalah cara yang sempurna untuk mengurangkan tekanan terhadap kulit muka dan  manakala mentega shea menyumbang kepada kesan-kesan anti-penuaan.

krim kecantikan semulajadi

krim kecantikan malam

Kedutan pada kulit  leher anda nampak agak nyata dan terang , cubalah menggunakan   krim kecantikan Mosqueta Night Intensive Treatment Rio Rosa , diperkaya dengan mentega shea, minyak kelapa dan mentega babassu untuk menyuburkan dan meningkatkan seri kulit.

Jika anda sedang mencari sesuatu yang sedikit lebih kuat, maka krim kecantikan  Time Bomb’s Throwback Thursday Overnight Peel and Reveal  adalah pilihan  yang sesuai. Ini adalah satu sistem kulit dua langkah, yang melibatkan serum AHA kimia dan buah-buahan asid pada waktu malam, sebelum menggunakan krim kecantikan Dermabrasion pada waktu pagi untuk membuang jauh lapisan longgar sel-sel kulit mati, meninggalkan anda dengan kulit yang segar dan licin.

Krim kecantikan penyegar kulit

Kulit kering benar-benar boleh mendapat manfaat daripada topeng  pelembab selaps menggunaan semalanaman . Oskia Skincare’s Bedtime Beauty adalah krim malam bio-aktif yang ringan yang setara dengan multi-vitamin untuk kulit anda. Sebagai alternatif lain , anda juga boleh mencuba menggunakan beberapa lapisan krim kecantikan Dead Sea Spa Magik’s Super Night Cream, yang menyediakan rangsangan sengit penghidratan dan khasiat untuk kulit semasa anda tidur.

Hydrate Luxe by Obagi Medical telah dirangka dengan teliti untuk meningkatkan proses peremajaan kulit pada waktu malam, menyampaikan sambutan hangat kelembapan di samping mengurangkan kehilangan air. Atau anda boleh cuba Murad’s Hydro-Dynamic Ultimate Moisture sebagai  booster semalaman menggunakan bahan  kecantikan dari  kelapa dan minyak avokado untuk mengunci penghidratan selama 24 jam.

Minyak adalah pilihan yang baik jika anda tidak terdedah kepada jerawat, jadi cuba nasib anda dengan Simply Argan’s Night Oil treatment, minyak yang menenangkan yang memupuk kulit anda ketika  anda tidur.

Krim kecantikan  Serbaguna

Jika anda adalah ibubapa yang prihatin, anda pasti mempunyai satu tiub krim serbaguna  Sudocrem Skin Care Cream suatu tempat di rumah anda. Tetapi adakah anda tahu ini juga membuat rawatan semalaman yang berkesan? Selebriti seperti teman wanita Liam Payne Cheryl dan model Lara Stone sebelum ini telah dinobatkan ini sebagai cara yang baik untuk melicinkan kulit hidrat pada waktu malam – hanya memohon lapisan nipis seperti yang anda pergi tidur dan bangun dengan, kulit yang lebih jelas dan  segar.

Base Formula baru-baru  ini telah mengeluarkan  produk  Overnight Mask yang direka untuk menyokong proses pembaikan waktu malam dan pemulihan kulit, dan disasarkan untuk pelbagai jenis kulit. Jika anda sedang mencari mask muka serbaguna, maka Soothing Overnight Mask mereka mungkin pilihan terbaik – dicampur dengan lidah buaya dan minyak pati tulen dari  lavender, chamomile, cedarwood.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *