Tentang Kami

Lebih daripada 15 tahun yang lalu, saya bekerja di luar bandar selama beberapa tahun. Pada masa ini, saya bertemu dengan ramai wanita cantik yang mempunyai kulit yang cantik. Terpesona, saya bertanya kepada kebanyakan wanita - tua dan muda, untuk berkongsi rejim kecantikan mereka dengan saya. Apa yang kebanyakan menarik perhatian saya mengenai tip kecantikan adalah tema yang konsisten .
Barangan biasa yang boleh didapati di rumah, seperti beras, tauhu, teh hijau dan arang, telah digunakan untuk mencipta kulit cerah, menghilangkan kotoran dan menjalankan pelbagai proses kulit meningkatkan.
Saya lebih kagum apabila saya mendapati bahawa beberapa rejim kecantikan telah diturunkan dari beratus-ratus tahun yang lalu. Ini adalah benar-benar Tip Kecantikan di Asia."
Selama bertahun-tahun, saya telah menumpulkan kaedah untuk menggunakan penjagaan kulit dan solek semula jadi. Saya mula mencari keluar untuk barangan penjagaan kulit semula jadi (yang telah bebas daripada bahan sintetik). Yang mengejutkan saya, saya mendapati bahawa beberapa semula jadi, produk organik, berasal dari Asia boleh didapati dalam talian. Mengetahui bahawa produk-produk ini wujud, saya memutuskan untuk mewujudkan Tip Kecantikan Asia - harta karun produk yang terbaik di Asia untuk kecantikan semula jadi.
Ia sering berkata bahawa kecantikan sebenar wanita adalah dari dalam.
Melalui Tip Kecantikan Asia, saya berharap untuk berkongsi beberapa produk terbaik bahawa sumber asli di Asia telah di kedai untuk anda.
Ia adalah masa untuk berkongsi  rahsia untuk semulajadi yang indah anda!